Plastic bekers zijn de held van elk feestje en BBQ. Naar mijn mening is iedereen het weleens met deze stelling. Ze zijn sowieso onmisbaar bij elke BBQ aangezien ze makkelijk zijn. Ook zijn ze onmisbaar bij elk feestje dat zich buiten het huis afspeelt, aangezien het niet erg is wanneer ze kapotgaan.
 

Plastic bekers zijn niet erg wanneer ze kapotgaan

Deze stelling is aan alle kanten waar. Dit komt doordat de bekers vrij goedkoop zijn in aanschaf. Dit in tegen stelling tot glazen. Het is altijd vervelend wanneer er weer een glas kapot gaat. De normale, witte plastic bekers zijn niet erg wanneer ze kapotgaan omdat je er vaak veel van hebt. Je kunt ze dus gemakkelijk vervangen met nieuwe. Meestal worden ze in de supermarkt ook alleen maar in grote getallen verkocht. Dit gaat dan meestal ook tegen een redelijk lage prijs. Naast de standaard, witte bekers zijn er ook steviger bekers. Deze kunnen heel goed tegen een stootje. Daardoor zijn ze de held van elk buitenfeestje.
 

Plastic bekers zijn de uitkomst bij elke BBQ

Over het algemeen geven BBQ’s al genoeg vaat en opruimwerkzaamheden met zich mee. Zo begint het al met dat je de BBQ en voornamelijk de roosters goed moet schoonmaken. Daarbij moet je ook nogal het gerei schoonmaken en dan ook nog vaak de plek waar de BBQ heeft gestaan. Er valt altijd wel wat kolen, as of andere dingen naast de BBQ. Kortom, BBQ’en is veel werk. Het laatst waar je dan nog op zit te wachten is de vaat. De plastic bekers zijn hierin de uitkomst. Deze kan je namelijk gemakkelijk gebruiken en vervolgens weg gooien. Dit scheelt enorm in vaat en voornamelijk ook in rommel. Niks geeft een beter gevoel dan alle bekertjes in een vuilniszak doen en dan klaar zijn met de vaat.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *