Plastic beker

Plastic bekers kunnen voor allerlei gelegenheden worden gebruikt. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zijn na gebruik gemakkelijk weer weg te gooien. Dit gebruiksgemak levert ontzettend veel voordelen op ten opzichte van normale bekers. Een plastic beker is daarnaast goedkoop en verkrijgbaar in alle soorten en maten. Bij Daily Style kun je kiezen tussen veel verschillende plastic bekers tegen een vriendelijke prijs.
 

Wat hebben wij te bieden?

Bij Daily Style is de plastic beker een van de vele producten die je aan kunt schaffen. Onze plastic bekers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Zo heb je de keuze tussen onder andere shotglazen, Amerikaanse red cups en plastic wijnglazen. Ook is onze plastic beker te verkrijgen in allerlei thema’s; voorbeelden hiervan zijn Minions, Planes, Peppa Big, Bumba, Frozen, Ninja Turtles, Winnie the Pooh en Spider Man. Natuurlijk hebben we nog veel meer uitvoeringen in ons enorme assortiment, kijk voor een volledig overzicht eens in onze webshop.
 
Dankzij de vele uitvoeringen en thema’s zijn onze plastic bekers uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Ook kunnen ze heel handig zijn bij picknicks, barbecues en verjaardagen. Na afloop kun je de plastic beker eenvoudig weggooien en zal je geen last hebben van grote stapels vaat of gebroken glas. Eigenlijk kent de aanschaf van een plastic beker alleen maar voordelen!
 

Over Daily Style

Bij Daily Style kun je naast plastic bekers nog veelmeer feestartikelen kopen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd en valt op te delen in verschillende categorieën. Voorbeelden van deze categorieën zijn decoraties, wegewerpservies, bedankjes, tafelaankleding en accessoires. Voor iedere specifieke behoefte hebben we meerdere geschikte producten in huis. Naast onze webshop kun je ook een kijkje nemen in een van onze vier fysieke winkels; deze zijn 7 dagen per week geopend.
 
Wil je een plastic beker kopen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *