Er zijn kabels die aan een zijde zijn afgewerkt met een connector van glasvezel. Dit noemen wij ook wel pigtails. De zijde van de fusie-las kunnen op een andere zijde gelast worden. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar. Wij hebben deze pagina speciaal voor u geschreven om u inzicht te geven in de verschillen. Wanneer u na het lezen van deze pagina nog meer vragen hebben, kunt u ons altijd nog even bellen over meer informatie. U bent aan het juiste adres voor verschillende soorten en maten. Ze hebben allemaal hun eigen voordeel als het gaat om snelheid.

Soorten en maten van verschillende Pigtails

Zoals we net al vertelde hebben we verschillende soorten maten pigtails beschikbaar voor u. We gaan nu met u de drie favorieten varianten af. De eerste variant is een veel gebruikte variant. Dan hebben we het over de SC versie. Deze heeft ook een eenvoudige “snap in” zoals we dit zo mooi noemen. Dus een simpele duw of trekbeweging is genoeg om deze te installeren. Daarnaast hebben we een LC versie. Deze is ook veelgebruikt voor verschillende modus. De connector heeft een ceramische omhulsel en is dus half zo groot als de voorgaande variant. Deze variant wordt door een klipje geborgd. Deze variant is verkrijgbaar in verschillende types. De laatste die wij met u willen bespreken is de E2000 variant. Deze is vooral veelgebruikt bij een single-mode variant. Het klepje gaat automatisch open wanneer de connector verbinding maakt.

Vragen over de aansluiting

Wanneer u meer vragen heeft over de Pigtails kunt u bij ons vragen stellen. We begrijpen dat niet alles direct duidelijk is, dus daarom willen we u altijd helpen aan de telefoon.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *