Stukken kabel tussen een zijde van een draad en een andere zijde van een draad worden ook wel Pigtails genoemd. Deze stukken kabel zijn eenvoudig te monteren met een zogenaamde Fusie-las. Dit is een las die ervoor zorgt dat de kabel geen kant meer op kan. Er zijn veel verschillende varianten van deze dingen beschikbaar. Voor alle informatie over deze stukken kabel kunt u bij ons terecht. Er zijn bij ons nu eenmaal veel soorten beschikbaar en ze dienen allemaal weer een ander doel. De ene gaat weer samen met bepaalde dingen en de ander gaat samen met andere dingen. We zullen in het volgende gedeelte dieper ingaan op de verschillen in deze stukken kabel.

Alle Pigtails dienen een ander doel

In totaal hebben wij vier verschillende soorten Pigtails beschikbaar. De eerste variant die wij bespreken is de SC variant. Deze variant is eigenlijk tot op de dag van vandaag een veelgebruikte variant. Dit komt omdat hij bij verschillende dingen kan worden gebruikt. Voor zowel een single als multi mode. Ze hebben verschillende mechanisme waarbij het heel simpel is om de connector los te maken. Het grootste voordeel van deze variant is dat deze gemakkelijk af en aan te koppelen zijn. Daarnaast hebben we een LC variant. Dit is een veelgebruikte connector voor zowel de beide modes. Net als de vorige variant is deze ook beschikbaar in een APC.

Snelheid en betrouwbaarheid

Er zijn nog meer varianten van Pigtails. Maar deze eerste twee besproken varianten zijn de meest voorkomende. Bij ons kunt u terecht voor alle verschillende varianten van deze tussenstukken. Zo hebben we ook de ST variant en de E2000 variant. Deze zijn erg specifiek en zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Voor alle varianten kunt u kijken op onze website. Wilt u meer informatie kunt u ons altijd bereiken via de mail of telefoon.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *