De Piaggio Zip behoort tot de meest verkochte scooters van dit moment. Dat is niet verbazingwekkend als je ziet hoeveel kwaliteit je krijgt voor een zeer schappelijke prijs. Een bijkomend voordeel van de Piaggio Zip is dat je veel onderhoud zelf kunt uitvoeren mits je een beetje overweg kunt met een schroevendraaier en de juiste webshop weet te vinden. Zo kun je zelf een nieuw Piaggio Zip kappenset monteren. Er zijn opvallend veel sets te koop, van Piaggio zelf maar ook van andere fabrikanten tegen scherpe prijzen. Kijk zelf maar hoeveel Piaggio Zip kappensets er te koop zijn. Zo maak je van je oude, beschadigde en doffe Zip een prachtige nieuwe scooter voor een paar honderd euro!
 

Piaggio Zip kappenset origineel

Een origineel Piaggio Zip kappenset kost iets meer, maar nog steeds kun je voor net iets meer dan 200 euro een prachtige klappenset bestellen in de webshop. Voor die prijs krijg je een set van 9 afzonderlijke delen die je zelf op jouw Piaggio Zip kunt monteren. De kwaliteit komt overeen met de originele Piaggio Zip kappenset die destijds op de scooter gemonteerd was.
 

Andere Piaggio Zip kappensets

De diverse kappensets komen in verschillende variaties afhankelijk van het exacte type dat je nodig hebt. De aantallen kappen per set variëren van 5 tot 7, 8 en 9 kappen in één compleet Piaggio Zip kappenset. Je kunt deze sets in veel verschillende kleurstellingen kopen. Van strak zwart naar fel rood of opvallend zilver. Er is ook een Malossi uitvoering met een uiterst sportief uiterlijk.
 
Naast Piaggio Zip kappensets kun je in de webshop ook vele andere onderdelen en accessoires vinden voor de Piaggio Zip. Door zelf jouw scooter regelmatig te onderhouden kun je jaren langer genieten van deze scooter. Wist je dat Piaggio ook de fabrikant is van Vespa scooters? Piaggio is het moederbedrijf dat naast hun eigen scooters ook eigenaar is van Vespa, Gilera en Puch. Een verschil met een Vespa scooter en de Piaggio modellen is de materiaalkeuze voor de Piaggio scooters. Bij de Zip wordt een Piaggio Zip kappenset van kunststof gebruikt. Daarmee is de scooter wat lichter en sportiever. Dat de prijs ook een stuk lager ligt is mooi meegenomen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *