Bent u benieuwd naar wat nou de perfecte trouwlocatie Gouda is voor jullie grote dag? Lees dan dit artikel en kom hier meer over te weten en doe ideeën op! Uiteraard begrijp ik dat er veel te regelen valt voor een bruiloft. Het is dan ook een hele happening dat allemaal op touw te zetten. Daarnaast is het ook nog is zo dat uw gasten het ook naar hun zin moeten hebben.
Drukte en gekte in de aanloop naar jullie bruiloft. Dat kan ik mij goed voorstellen. De trouwlocatie is zeer belangrijk hierin. Indien u opzoek bent naar een locatie waar jullie de gehele dag onder pannen kunnen zijn. Dan is Gasterij Vergeer in Reeuwijk de daarvoor aangewezen locatie!

Trouwlocatie Gouda en ceremonie

De ideale trouwlocatie heeft een definitie die voor iedereen anders is. De één wilt gemak terwijl de ander alles erop en eraan wilt. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit bij Gasterij Vergeer, uw wensen worden werkelijkheid. Houdt u meer van gemak of heel uitgebreid? Het is allebei te realiseren!
Bij Gasterij Vergeer kunt u officieel ten huwelijk treden. Zij zijn namelijk een door de gemeente aangewezen trouwlocatie Gouda. Dit betekend dat een ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk mag voltrekken. De ambtenaar zal van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wezen.

Van ceremonie tot receptie

Na de ceremonie kan het prettig wezen gelegenheid te hebben tot felicitaties en foto’s. Hiervoor is de locatie uiterst geschikt. Zo zijn er buiten en binnen mooie plekken om dit te doen. Daarna kunt u indien gewenst van de bruiloftstaart genieten en tot rust komen onder het genot van een drankje.
Ook voor het diner is deze trouwlocatie Gouda perfect. Zo kunt u uw eigen diner samenstellen of keuze maken uit één van de huwelijksdiners- en buffetten.  Na een heerlijk diner kan het feest losbarsten op de receptie!

Contact

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is en hoe uw dag perfect ingevuld kan worden? Bezoek dan vlug de website of bel gerust even!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *