Het opbergen van kleine artikelen of objecten kan een flinke klus zijn. Doordat alles goed opgeborgen en waarschijnlijk ook gelabelde moet zijn, kan het veel tijd in beslag nemen. Een paternoster systeem kan op dit vlak de uitkomst bieden. Doordat deze speciaal ontworpen is om kleine dingen op te bergen, kan je zo alles terugvinden.

Paternoster systeem is de oplossing

Om te beginnen is dit systeem ideaal voor wanneer U weinig ruimte heeft in uw magazijn. Het zal U namelijk nog verbazen hoeveel goederen er in een paternoster opgeborgen kunnen worden. Doordat de indeling zo effectief mogelijk is gemaakt, is er veel ruimte ontstaan voor veel kleine dingen.
 
De achterliggende gedachte achter dit systeem is dat de artikelen naar U komen. Met één druk op de knop komen producten naar U toe. Dit zijn dan de producten die op dat moment op werkhoogte zijn. Op deze manier scheelt het veel tijd wat U normaal kwijt bent aan zoeken. Een ander voordeel dat dit systeem heeft, is het tegen gaan van irritatie. Het kan namelijk erg frustrerend zijn wanneer je continu moet zoeken. Dit is vervolgens ook niet bevorderlijk voor de motivatie.
 

Paternoster kasten zijn multifunctioneel en afsluitbaar

De kasten zijn goed afsluitbaar tegen diefstal en schade. Doordat de kasten goed dicht kunnen, beschermt het alles wat er in zit. Hierdoor is het mogelijk om ook waardevolle dingen op te slaan. Of juist fragile objecten. Het beschermt dan ook niet alleen tegen schade, maar natuurlijk ook tegen diefstal. Daarnaast zijn de lades multifunctioneel. De lades (en de kast) kunnen uit elkaar worden gehaald. Daarna kunnen de lades en de kast opnieuw ingedeeld worden. Het voordeel hiervan is dat de kast naar situatie ingericht kan worden. Hierdoor hoef je niet continue nieuwe kasten te bestellen. Ook iet wanneer je andere objecten op wilt gaan bergen. Dat maakt het dus een goede investering.
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *