Paternoster

Een effectieve manier om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw magazijn is het in gebruik nemen van een paternoster. Met behulp van een paternoster komen de artikelen in uw magazijn naar u toe, in plaats van dat dit andersom gebeurt. Een paternoster is een verticaal opslagsysteem waarbij de artikelen circuleren, als het ware als een reuzenrad.
 
Een van de grote voordelen van een paternoster is het gebruiksgemak van het systeem; met een simpele druk op de knop kunt u de juiste lade met artikelen gemakkelijk automatisch naar u toe laten komen.
 
Dit is slechts een van de vele voordelen die een paternoster met zich meeneemt. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die een paternoster in huis heeft? Kijk dan snel op onze website voor meer info, of neem contact met ons op als u meer wilt weten!
 

Waarom een paternoster?

Naast het gebruiksgemak zijn er nog veel meer redenen om dit ruimtebesparende opslagsysteem aan te schaffen. Zo zijn de artikelen die worden opgeslagen in het systeem zeer goed beschermd; gevaren zoals viezigheid en stof maken geen kans tegen onze goed afgesloten lades. Ook kunt u zelf handmatig de grootte van de trap en het aantal lades instellen. Ook deze verrichtingen gaan gepaard met een groot gebruiksgemak.
 
Een paternoster kan voor vrijwel alle soorten producten worden gebruikt. Omdat u zelf het aantal lades kunt bepalen kunnen zowel grote als kleine artikelen worden opgeborgen in een paternoster.
 

Een paternoster bij FGN Magazijnsystemen

Als u bij ons een paternoster bestelt zullen wij deze hoogstpersoonlijk voor u installeren. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren en realiseren van veel verschillende magazijnsystemen, waaronder ook een paternoster. We zullen u ook aanvullend advies geven over het gebruik van het systeem, waardoor u niet snel tegen problemen aan zult lopen.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *