Het is belangrijk om passend onderwijs in te zetten voor uw basisschool. Maar het is echter wel erg lastig om dit te vinden voor uw school. Er zijn namelijk zo veel mogelijkheden als het gaat om de ontwikkeling van een kind er daarbij het inzetten van lesmethode. Het klinkt natuurlijk erg leuk om dit te ontwikkelen, maar hoe ga je dit doen en hoe ga je als team daarvoor zitten? Nu hebben wij een aantal methodes ontwikkeld die u als team kan helpen het beste onderwijs te ontwikkelen voor uw klas en leerlingen. De methodes die wij hiervoor ontwikkeld hebben staan hieronder, we hebben voor u een aantal voorbeelden.

Passend onderwijs ontwikkelen

Zo hebben we de cursus waarbij u impulsen en kwaliteiten kunt ontwikkelen en daarbij kunt leren wanneer een kind welke prikkel verwerkt naar een impuls of wanneer hij het over zet naar een ontwikkeling. Alles is toe te passen op de ontwikkeling van het passend onderwijs. Veel van de cursussen gaan over het beter positioneren van het onderwijsprogramma ten opzichte van ander scholen met hun onderwijsprogramma’s. Waarin wij u nu kunnen helpen om samen met al uw collega’s de geschikte onderwijscatalogus te ontwikkelen voor uw school. Ook hebben we een schoolontwikkeling. Dit is een onderwijsprogramma voor een ondersteuningsprofiel van de scholen.

Vanuit de gemeente

Dit passend onderwijs wordt gefinancierd vanuit de overheid. Op die manier kunt u altijd bij hun terecht voor vragen. Voor meer informatie en voor onze cursussen, kunt u terecht op onze website. Ook kunt u ons altijd bellen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *