Huur een partyboot Amsterdam en beleef de mooie binnenstad vanaf het water. Vaar met de boot door de grachten en kom uit op het IJ voor een mooi feestje of bedrijfsborrel. Bij ons kunt u boten huren voor verschillende uitjes. Het is een hele prettige manier om door de grachten en havens van Amsterdam te varen. Wanneer je de hoofdstad eens van een andere kant wilt bekijken. Onze selectie heeft voor uw evenement altijd een geschikte partyboot ongeacht het aantal mensen die komen. Uw wensen staan centraal en wij dragen graag bij aan uw evenement. Op die manier wordt het onvergetelijk. Dit begint met de juiste keuze boot. Wij zijn er voor uw feest op het water.

Keuze genoeg bij partyboot Amsterdam

U kunt partyboot Amsterdam kiezen uit veel boten die aansluiten op uw wensen bij uw gelegenheden. Een groot succes zijn elk jaar weer de personeelsfeestjes die we organiseren op het IJ. Er worden goede vriendschappen en collega’s onderling hebben als ze terugkomen en betere band met elkaar. Een verjaardagsfeest op een partyboot is natuurlijk ook heel gaaf. Eerst een stukje door de grachten en daarna feesten op het IJ. Daar kan genoeg herrie gemaakt worden de hele avond. Onze boten zijn ingedeeld naar de hoeveelheid mensen die erop kunnen. Zo hebben we boten waar gemakkelijk 700 man op kan maar ook boten voor maximaal 25. Dit is wel te verklaren, de grote boten kunnen namelijk niet door de grachten. De kleinere boten gaan juist door de grachten heen. Op onze website is ook te zien voor welke gelegenheden de boten te huren zijn.

Door de grachten of op het IJ

Bij partyboot Amsterdam hebben we een aantal boten die geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Er zijn er ook een aantal die alleen door de grachten kunnen of die alleen over het IJ kunnen varen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *