In onze prachtige hoofdstad is veel te zien. Amsterdam staat bekent om haar gezelligheid, de juiste stad om een feest te vieren! Nu denkt u waarschijnlijk aan een bepaald pand, maar think outside the box: Partyboot Amsterdam! Geniet met uw gezelschap van Amsterdam, vanaf de grachten.
De partyboten worden voor verschillende doeleinden gebruikt. U kunt denken aan evenementen als:

  • Personeelsfeesten
  • Huwelijksfeesten
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubilea
  • Riviercruises
  • Beurzen op het water

Partyboot Amsterdam – De boten

Er liggen in Amsterdam meer dan 18 boten voor u klaar. Elke boot heeft andere eigenschappen. Met het ruime aanbod is er altijd een schip dat bij uw gelegenheid past. Ontdek een greep uit het assortiment in onderstaande alinea’s.

Grachtenboot 1

De Grachtenboot 1 is een hypermoderne rondvaartboot, zij vaart namelijk op zonne-energie. De boot biedt plaats aan maximaal 70 personen. Samen met uw gezelschap vaart u langs de hotspots van Amsterdam. Het schip is te huren voor minimaal 2 uur tegen €580,-.

Pure Liner

De Pure Liner heeft een zusje met vrijwel dezelfde specificaties. De boten bieden ruimte voor 75 tot 600 personen. Samen zelfs tot 1.200 personen! Dit maakt de schepen ideaal voor congressen, branding events, presentaties, diners en bedrijfsfeesten. De Liner is uitgerust met de modernste technieken. De minimale verhuurduur is 4 uur tegen €3.500,-.

Supperclub Cruise

De Supperclub Cruise is een opvallende verschijning met haar vier verdiepingen. Dit is een echt partyschip. De salon La Salle Neige is 120 m2, een witte en inspirerende ruimte met grote dansvloer. Door de speciale lichteffecten kunt u de ruimte in elk gewenste kleur veranderen. Le Bar Noir is precies het tegenovergestelde: de zwarte bar heeft een spannende en mysterieuze uitstraling. De Supperclub biedt ruimte aan maximaal 400 personen, met een minimale verhuurduur van 5 uur tegen €4.500,-.
Wilt u meer informatie over partyboot Amsterdam? Of wilt u een schip huren? Neem een kijkje op de website en neem geheel vrijblijvend contact op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *