Wilt u een parkeerplaats aanleggen bij uw bedrijf of voor uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen naast het volledig aanleggen van een parkeerplaats ook een eventuele uitbreiding of renovatie. Wij regelen de aanleg en renovatie van A tot Z. Er zijn een aantal dingen belangrijk bij de aanleg van een parkeerplaats. Om te beginnen is de ondergrond belangrijk. En het is van belang dat hier de juiste keuze in word gemaakt. Een parkeerplaats aanleggen is dus niet zomaar een simpele klus die men even doet. Er moet gewoon goed gekeken naar het soort ondergrond die past bij de bestrating.

Parkeerplaats aanleggen voor bedrijven

Zoals net al beschreven is, is het belangrijk de juiste ondergrond te hebben bij het parkeerplaats aanleggen. Bij het aanleggen van deze parkeerplaats wordt gebruik gemaakt van een menggranualaat en zand. Het belangrijke daarbij is weer dat er de juiste hoeveelheid wordt gebruikt bij het mengen hiervan. Daarna moet dit goed afgetrild worden met andere machines. Waarna dit gebeurd is, is de grond gereed voor het bestraten. Dit is pas de beginstap voor het aanleggen van een parkeerplaats. De tweede stap voor het aanleggen van een parkeerplaats is bedenken waarvoor u deze gaat gebruiken. Denk hierbij aan de vraag; gaat er langdurig een auto geparkeerd staan of zal het gebruikt worden als extra parkeerplek voor bijvoorbeeld een aanhanger of iets in die richting.

Wij bieden u volledige ontzorging

Wij gaan voor de volledige verzorging van uw parkeerplaats aanleggen. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op voor de aanleg of uitbreiding van uw parkeerplaatsen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanleg van een oprit, de aanleg van een parkeerplaats of het leveren van de benodigde materialen als zand en stenen. Daarmee bedoelen we volledige ontzorging van de werkzaamheden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *