We kunnen niet meer zonder een goede internetverbinding. Ook bij jou thuis zal het fijn zijn als de internetaansluiting goed werkt. Eindeloos bufferen voor een filmpje, wachten tot je internetpagina is geladen of geen muziek kunnen streamen zal je mateloos gaan irriteren. De oorzaak is vaak dat er te veel draadloze apparaten op één netwerk zitten. Bij een vaste aansluiting zal het internet veel sneller werken, dus is het verstandig om voor alle vaste apparaten een internetaansluiting aan te leggen. Hiervoor kan je ook gebruikmaken van een internet kabel splitter.
 

Bekabeld internet

Het doortrekken van internetkabels is vaak een groot karwei. Ten eerste moet je de juiste kabels achter de plinten of tussen de muren kunnen vinden. Dan is het nog de kunst om de kabels naar de bovenverdieping of een kamer ernaast door te trekken. Dit klinkt in ieder geval makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kan een internet kabel splitter een uitkomst bieden.
 

Hoe werkt het?

De internet kabel splitter is een tussenstukje die van één internetkabel twee uitgangen kan maken. En wat betekent dat nu? Dat wanneer je in een kamer of op een verdieping al één internetkabel hebt liggen, dat je deze enkel hoeft op te splitsen om twee apparaten tegelijkertijd te voorzien van bekabeld internet. Dit doe je heel gemakkelijk door de bestaande kabel te knippen en de uitgang hierop monteren. Deze steek je in de internet kabel splitter. Deze heeft één ingang en twee uitgangen. In de uitgangen monteer je twee losse internetkabels die naar de laptop, tv of telefoon gaan.
 

Webshop InfraTEL

Een internet kabel splitter is dus een ideaal hulpmiddel om in een handomdraai en weinig moeite bekabeld internet uit te breiden. Deze splitter is verkrijgbaar in de webshop van InfraTEL. Naast deze splitter leveren zij ook kabels en andere benodigdheden voor bekabeld internet. Ga snel naar de webshop om jouw internetaansluiting zo snel mogelijk te optimaliseren.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *