Optimaal comfort aan warmtepomp van Stiebel Eltron
Gelijk warmtepomp is gelijk alternatief verwarmingssysteem waarbij de warmte van buiten naar binnen wordt gehaald. Concreet wordt er energie uit de natuur gehaald en aan behulp van gelijk warmtepomp wordt die energie omgezet bij warmte aan jouw woning en sanitair water bij keuken en badkamer. De energie kan aan zowel de aardbodem, het grondwater, als de buitenlucht onttrokken worden. Iets wat u zich ongetwijfeld zult afvragen, is of degene warmtebronnen alsook tijdens de winter voldoende energie kunnen leveren. Kunt u aan verschillende woorden alsook bij het najaar genieten van gelijk optimaal warmtecomfort bij jouw gehele woning? Ja, dat kan u zeker.
Onze aardbodem is redelijk stabiel qua temperatuur. Bij de ondergrondse aardlagen bevindt zich water dat altijd meer dan 0°C bedraagt. En de buitenluchttemperatuur bij Nederland bedraagt gemiddeld 10°C. Zelf bij temperaturen van -20°C kunnen de warmtepompen van Stiebel Eltron nog energie uit de buitenlucht halen.
Maar wat gebeurt er dan bij de zomer? Bij de zomer wordt de werking van de techniek omgekeerd, waardoor de installatie als gelijk geaardheid van airconditioning systeem fungeert en aan verkoeling zorgt. Doorheen gelijk beperkte hoeveelheid energie is de warmtepomp bij staat door de temperatuur bij jouw woning via vloerverwarming of convectors gelijk reeks graden omlaag te brengen.
De warmtepompen van Stiebel Eltron spelen logisch handig bij aangaande de seizoenen, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van gelijk aangename, constante kamertemperatuur

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *