Vind jij het geweldig om mensen mooi te maken? Om er verzorgd uit te zien? En zou jij graag andere mensen zelfverzekerd willen maken? Dan is een opleiding tot make-up specialist wellicht wat voor jou. Veel vrouwen vinden zichzelf niet mooi en dat is natuurlijk zonde. Iedereen is uniek en daar moeten we juist trots op zijn. Wat we wel begrijpen is dat een beetje make-up al een wereld van verschil kan maken. Dan bedoelen we niet dikke plamuur lagen, zodat je jezelf niet eens herkent. Nee, we doelen dan op een subtiele touch. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken met permanente make-up. Met permanente make-up kun jij iemand weer laten stralen. Je geeft iemand zijn of haar zelfvertrouwen terug en dat is toch het mooiste wat je een mens kunt geven. Bij Nouveau Contour kun je een opleiding volgen tot permanente make-up specialist. Een korte opleiding, maar het fundament voor succes.
 

Wordt micropigmentatie specialist

Micropgimentatie is een ander woord voor permanente make-up. Het is een bepaalde techniek die erg succesvol is. Bij Nouveau Contour werken mensen die zich jarenlang hebben gespecialiseerd. Deze opleiding duurt maar zeven dagen. Je krijgt vier dagen aaneengesloten les en daarna volgen er nog drie follow-up trainingen. Na de eerste vier dagen kun je alle basistechnieken toepassen. Heb je een eigen schoonheidssalon? Dan is dit een perfecte toevoeging op jouw werk. Je kunt mensen iets extra’s bieden. Je kunt er ook voor kiezen om je na de training verder te specialiseren. Dat is geheel aan jou.  
 

Waarom micropigmentatie?

Met deze methode corrigeer je op een subtiele manier de huid. Het is niet alleen permanente make-up, je kunt er namelijk veel meer mee, zowel medisch als cosmetisch. Er zijn genoeg mensen die onzeker zijn over hun wenkbrauwen, ogen, mond of over een litteken in het gezicht. Met micropigmentatie kun je dat verhelpen en iemand zijn of haar zelfvertrouwen terug geven. Zo kun je de volgende dingen doen met deze techniek:

  • permanente lipliner
  • wenkbrauwen
  • wimper verdikking
  • permanente eyeliner

Dit is echter nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Gebruik je deze methode voor medische redenen, dan noemen we het dermapigmentatie. Hiermee kun je littekens camoufleren, een reconstructie van een hazenlip realiseren, pigmentvlekken camoufleren en vitiligo camoufleren. Je kunt hier dus echt mensen mee helpen. Het is ook een ideale oplossing voor mensen die allergisch zijn voor make-up. Daarnaast is een permanente eyeliner een perfecte uitkomst voor vrouwen die geen zin hebben om lang voor de spiegel te staan in de ochtend.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *