Matrassen Hilversum.

Eén derde deel van ons leven brengen we door in bed. Een goede nachtrust is erg belangrijk, een goed bed dus ook. Met een goede nachtrust in een goed bed voel je je door de dag heen energiek en fit.
Het beste onderdeel van je bed moet het matras zijn. Een goed matras ondersteunt je lichaam als je aan het slapen bent en het zorgt ervoor dat je de dag goed kan beginnen zonder enige klachten.

Matrassen Hilversum.

Bij Linnerie Annelies vind je een groot aanbod van matrassen. We hebben veel verschillende matras soorten en iedereen heeft zijn eigen voorkeur en eisen. Dat is bij ons geen probleem door ons grote aanbod. Elk soort matras heeft zijn eigen kenmerken en voordelen en/of nadelen. In ons assortiment in Hilversum vind u:

  • Natuurlatex matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Koud schuim matrassen
  • Top matrassen
  • Polyether matrassen
  • Traag schuim matrassen.

Onze merken.

Bij Linnerie Annelies vind u merken zoals M-Line, Avek, Van Landschoot, Genius en Puur varianten onze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed, het maakt bij Linnerie Annelies niets uit!

Onze matrassen.

Ieder persoon is anders en heeft andere wensen en eisen. Daarom is niet elk matras geschikt voor iedereen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u advies te geven en u de juiste service te bieden.
Bent u niet tevreden over het product? Dan is er altijd een passende oplossing te vinden. Wij hanteren een gratis haal- en breng service en montage.
Bent u woonachtig in de omgeving Hilversum en bent u op zoek naar een goed matras voor een goede nachtrust? Dan bieden wij u een ruime keuze uit verschillende soorten en merken matrassen. Wij helpen u graag in de winkel bij het vinden van een matras die het beste bij u past! Neem gerust contact met ons op en wie weet zien we je in de winkel!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *