volvo xc90Al weer een tijdje gereden in je huidige Volvo en toch weer stiekem aan het kijken naar een nieuw model? Volvo rijders zijn erg trouw aan hun merk dus de kans dat u opnieuw voor een Volvo gaat is erg groot.
Heeft u al een oogje op een nieuwe sedan, station of terreinwagen? Wordt het een brandstof (benzine/diesel) of een hybrid? Schakel of automaat?
Volvo heeft haar auto’s van de laatste technische snufjes voorzien dus er is volop keuze. Wellicht is de kleur uitzoeken nog lastiger dan het model.
Bij de Volvo dealer krijgt u wellicht minder voor uw Volvo terug dan dat u hem elders verkoopt. Omdat het vaak om veel geld gaat is het raadzaam om goed te informeren wat uw Volvo waard is voordat u hem inruilt bij de dealer. Een Volvo verkopen kan ook via een autoveiling welke u een gratis bod doet toekomen zodat u precies weet wat hij waard is. Zo kunt u altijd nog beslissen op welke manier u uw Volvo verkoopt.
Het voordeel van een nieuwe Volvo is dat deze voldoet aan de laatste energienormen wat betekend dat hij minder brandstof zal verbruiken dan dat uw huidige Volvo verbruikt. Dit spaart weer een hoop kosten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *