Ga je binnenkort op reis? Vervoer regelen naar de luchthaven kan stressend zijn. Bij Eindhoven Airport is busvervoer een goede optie aangezien de terminal direct naast de bushalte zit. Maar is dit is niet altijd ideaal, vooral niet wanneer je veel koffers bij je hebt.

Hoe kom je dan anders op Eindhoven Airport?

  • een beroep doen op familie of een kennis,
  • met de taxi
  • of met uw eigen auto gaan.

Meerijden met een familielid of een kennis

Kunt u een beroep doen op uw familieleden of kennissen? Op het eerste gezicht lijkt dit op een voordelige optie. Echter, zodra u het totaal plaatje onder de loep neemt is het vaak genoeg gunstiger om te kiezen voor openbaar vervoer of voor parkeren op Vliegveld Eindhoven. Wanneer u gebracht en later weer afgehaald wordt moet uw familielid of kennis heen en weer rijden. Dit is niet alleen vermoeiend voor de bestuurder, maar de brandstofkosten kunnen ook heel duur uitkomen.

De taxi pakken

Ook een goede optie op het eerste gezicht. U hoeft dan niemand te vermoeien voor de reis en u wordt voor de terminal afgezet. Het nadeel van een taxi is natuurlijk de prijs.

Met uw eigen auto

Veilige parkeerplekken vind u wel. In vele gevallen moet u hiervoor de hoofdprijs betalen. Het loont dus om uit te kijken naar de voordeligste prijzen voor parkeren bij Eindhoven Airport. En natuurlijk is het ook lekker om 2 uur in de nacht niet op zo een parkeerterrein te staan, maar gebracht te worden. Eazzypark is een aanbieder van parkeerplaatsen die dat ook doet. De chauffeur zet u voor de juiste vertrekhal en dat is natuurlijk wel prettig.
U draagt uw auto met sleutel dan over aan de chauffeur, hij rijdt uw auto vervolgens
naar het bewaakt en omheind parkeerterrein. Deze chauffeurs helpen u graag met uw bagage. Op de dag van terugkomst zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto klaarstaat voor de aankomsthal.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *