Hét ideale transportmiddel voor het afleggen van kleine afstanden is natuurlijk de segway. In Amerika is dit transportmiddel al jaren populair, en ook in Nederland begint de segway steeds meer aan populariteit te winnen. Maar waar kun je nu het beste een segway kopen? Lees het hier.

Wat is een segway?

Een segway is een transportmiddel dat rijdt op elektriciteit. Een segway werkt namelijk op batterijen die kunnen worden opgeladen. Deze handige elektrische motoren zorgen er vervolgens voor dat de twee wielen los van elkaar kunnen draaien. Een segway komt in twee verschillende varianten, je hebt een mini-segway en een normale segway. Een normale segway is een nogal groot en log apparaat, met een stuur en twee wielen. Een mini-segway is veel kleiner, en bevat alleen twee wielen en geen stuur. Over het algemeen wordt een normale segway vooral in een professionele werkomgeving gebruikt, en dat is niet zo heel raar gezien het dure prijskaartje dat hier aan hangt. Een mini-segway wordt het meeste aangeschaft voor vrijetijdsbesteding, deze variant is dan ook veel betaalbaarder.

Online bestellen

Wil je graag zo’n segway aanschaffen, dan kun je dit het beste doen bij een mini segway webshop. Er zijn namelijk maar heel weinig gewone winkels die segways verkopen. Er zijn echter al wel steeds meer webshops die segways verkopen. Het is dan ook aan te raden om een segway online te bestellen. Het voordeel van online bestellen is dat je gemakkelijker de prijzen van verschillende webshops met elkaar kunt vergelijken, hierdoor kun je gemakkelijker zien waar je voordelig een segway kunt aanschaffen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *