Vaak is een online planning maken een lastige klus. Dit is al helemaal zo naar mate het bedrijf hard groeit in het aantal locaties en in het aantal medewerkers. Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer, zoals ze dat zo mooi zeggen. Veel bedrijven beloven echter dat ze hun planning waterdicht kunnen maken. Alleen de praktijk is vaak toch anders dan wat er beloofd word. Vaak is een planning helemaal niet zo waterdicht meer. Nu komen wij met een oplossing; een rooster die wel overzichtelijk in te delen is. Ons bedrijf is opgericht in 2001. Door jarenlange ervaring brengt ons planningssysteem u verder naar de doelen bereiken. Het belangrijkste aspect is dat wij onze software blijven verbeteren. Dit doen we door constant aan ons programma te werken.

Betrouwbare online planning maken

Zoals we net al beschreven hebben is het online planning maken erg ingewikkeld. Het ingewikkelde aspect komt vaak, omdat er een mutatie in de planning doorbreekt. Onze software neemt deze mutatie automatisch mee. We zorgen dat deze betrouwbaar wordt doordat een gemaakte mutatie helemaal doorwerkt in de gehele planning. Zo worden de gevolgen van deze mutatie zichtbaar en kunt u daarop inspelen door anders te plannen of er even omheen te plannen.

Voor en door planners gemaakt

Wij zeggen altijd maar zo; je kunt online planning maken echt veel eenvoudiger maken. Onze software is daarom gemaakt in samenwerking met planners. Het voordeel daarvan is, dat zij weten waar de knelpunten kunnen gaan zitten. Op die manier kunnen we zeggen dat we software leveren dat door programmeurs en planners is gemaakt. Op die manier kunnen we u het zo eenvoudig mogelijk maken. We hebben dit samen met professionals ontwikkeld zodat hij voor uw bedrijf zo goed mogelijk te gebruiken is. Neem contact met ons op en we helpen u op weg naar een betere planning.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *