Een planning maken kan nog een hele klus zijn. Vooral wanneer het bedrijf steeds groter wordt en er meer collega’s komen en meer locaties. Het is dan moeilijk om alle planningen in het gareel te houden. Niet alle planning software kan ook alles goed bijhouden zoals ze beloven. De software die het wel kan is: Online planning maken. Deze software zorgt er voor dat alles op één plek gebeurt, waardoor er geen planningen langs elkaar kunnen lopen. Lees snel verder over de voordelen die deze software bied.
 

Online planning maken zorgt er voor dat alles op één plek beschikbaar is

Door alles op 1 plek te organiseren is er meer overzicht in de planning. Op deze manier wordt alles overzichtelijk gehouden en kan alles ook overzichtelijk bewerkt worden.
De planners die deze software hebben ontwikkeld weten precies waar er behoefte aan was tijdens het ontwikkelen van de software. Zo weten zij precies waar de bottle necks zitten en waar men op vast kan lopen. Met deze inzichten kunnen zij de software zo optimaliseren zodat jij als planner, het beste mee kan werken. Een voorbeeld hiervan is wanneer je een mutatie door voert in de planning, dan zal dit ook overal verschijnen.
 

Online planning maken is geoptimaliseerd voor externe partijen

Uit inzichten is gebleken dat veel bedrijven als nog met veel andere partijen moet samenwerking om alles te kunnen regelen. Dit is uiteraard niet efficiënt en kost veel tijd en moeite. Hierom is er een extensie ontwikkeld die er voor zorgt dat dit niet meer hoeft. Hier gaat het bijvoorbeeld over de salaris administratie. Online planning maken heeft namelijk als extensie dat de uren, automatisch worden door gevoerd naar de administratie. Hierdoor hoef je dit niet meer zelf te doen en scheelt het enorm veel tijd. Daarnaast is er ook een cloud server naadloos geïntegreerd  waardoor alles vlekkeloos gedeeld kan worden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *