Noten kopen. Dat doe je toch gewoon in de supermarkt? Of bij de kaasboer? Nou, ja en nee. Natuurlijk kan je bij deze winkels noten kopen, maar als je echt vérse noten wilt hebben en een ruime keuze dan kan je ze beter online noten kopen bij webwinkels zoals die van Mevrouw Noot.

Veel meer keuze

Bij noten kopen denken veel mensen aan standaard noten zoals walnoten en hazelnoten, maar daarbuiten is er nog veel meer keuze. Een keuze die je in de meeste winkels niet vindt omdat zij ervoor kiezen alleen de ‘hardlopers’ aan te beiden. Op die manier kom je nooit eens noten tegen die je eigenlijk niet kent maar die wel heel lekker zijn. Paranoten en macadamia noten zijn hiervan een goed voorbeeld. De eerste staan bekend vanwege het hoge gehalte aan selenium, een stof die afvalstoffen in het lichaam bindt en dus een ontgiftende wering heeft. Macadamia noten zijn weer heel anders. Mooi rond van vorm en ze hebben een romige smaak waardoor je heel goed kan gebruiken in allerlei gerechten zoals brood en taarten. Daarnaast hebben ook deze noten allerlei gezondheidsvoordelen. Net als alle noten bevatten ze veel gezonde vetten en verschillende voedingselementen die we allemaal nodig hebben.

Lekkere notenmixen

Bovendien is het zo dat je online een nog veel ruimere keuze hebt in noten die op verschillende manieren zijn bewerkt. Je kan ze naturel kopen, gebrand, geroosterd, gezouten, ongezouten of als onderdeel van lekkere notenmixen. Mevrouw Noot heeft bijvoorbeeld een Curry Corma mix en een Djakarta mix. Ze bevatten allebei macadamia noten in combinatie met andere noten en met verschillende smaken. De keuze is wat dat betreft bijna onbeperkt want ook voor andere noten zoals cashewnoten, pinda’s, amandelen, pistachenoten, hazelnoten en pecannoten zijn er meerdere mixen en smaken verkrijgbaar. Zoveel keuze vind je nergens! Bovendien wordt alles versgebrand als dat van toepassing is. Zodra een bestelling binnenkomt worden de noten gebrand en pas daarna gaan ze de verpakking in om verzonden te worden. Iedereen kan op deze manier dus altijd online verse noten kopen!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *