Brillentrends najaar 2014

 
De laatste brillen trends en bril mode vind je op Trends in brillen! Hoewel een bril in eerste instantie natuurlijk een medische behoefte is voor veel mensen, zijn brillen ook en modeaccessoires die onze outfit helemaal ‘af’ maakt.
Een trend die wij dit seizoen zien is lekker rustig en simpel. Deze brillen zitten vooral comfortabel. Rustige kleuren gecombineerd met klassieke monturen. Casual, maar wel heel stijlvol. Deze brilmonturen zijn niet zo dik en fijner. Neutrale grijstinten, bruintinten, maar ook ‘gewoon’ zwart.
Daarentegen is de herfst  ook de tijd om te knallen met felle kleuren. Verschillende knalkleuren gecombineerd, soms zelfs in één montuur. In brillenland zijn de designers weer losgegaan met felle kleuren en leuke prints.
Eyewear is natuurlijk net als kleding onderhevig aan mode. De trend van dit najaar is mat metalic en transparant. Ook zien we in 2014 steeds meer brillen zien met een bamboe of een houten patroon. Benieuwd hoe een hippe bril op je eigen gezicht staat? Upload een foto van je gezicht en pas de nieuwste brillen collectie online in onze virtuele paskamer. Zijn de oversized monturen hip maar staan deze je niet? Dan hoef je die helemaal niet te dragen! Een bril moet bij je eigen stijl passen. Benieuwd welke bril het beste bij je gezicht past? Kijk op Trendsinbrillen.nl

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *