Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, kunt u altijd kiezen uit meerdere varianten. Echter zijn er twee varianten als het gaat om de soort auto. Wilt u een nieuwe auto of gaat u voor occasions? Dit is een overweging die u vaak direct in uw hoofd maakt. Het voordeel van onze auto’s is dat we ze hebben in grote verscheidenheid. U kunt onze website bezoeken en gelijk ontdekken of er een auto tussen zit die aan uw wensen voldoet. Wij beschikken over een groot aantal verschillende merken die allemaal weer hun eigen specialiteiten hebben. U kunt altijd even bij ons langskomen om te kijken of er iets tussen zit voor u.

Koop occasions bij ons

Voor de best betaalbare occasions gaat u naar ons toe. Wij hebben een groot assortiment voor u beschikbaar. Het heeft namelijk veel voordelen wanneer u een auto koopt die tweedehands is. Het grootste voordeel is dat u veel geld bespaart. Aan de andere kant kunt u ook snel wegrijden met deze auto. Het enige wat u hoeft te doen is een proefrit maken en wanneer hij bevalt, kan er meteen mee weggereden worden. Dit is natuurlijk een enorm voordeel als u het vergelijkt met een nieuwe auto. Deze heeft vaak nog weken productietijd wanneer u veel opties erop heeft. Dit is voor u erg gemakkelijk. Een ander voordeel is dat het onderhoud veel goedkoper is. Dit komt omdat de auto vaak ouder is dan een nieuwe auto en die hebben nu eenmaal goedkopere onderdelen.

Garantie

Bij onze garage krijgt u de garantie op al onze occasions. Door deze garantie weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan. U kunt ook kiezen voor een bepaald garantiepakket van ons. Er zijn drie verschillende pakketten. Alle pakketten hebben weer een andere prijs en bijkomend voordeel.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *