Wie zich echt wil onderscheiden, moet een custom scooter kopen. Alleen door een scooter custom te maken kan je er zeker van zijn dat deze anders is dan alle andere die er op de weg rijden. Het is namelijk zo dat je door voor custom te kiezen ook kiest voor een persoonlijke touch. Dit is wat het leuk en bijzonder maakt. De scooters die je zelf kan samenstellen hebben iets bijzonders waardoor je ze alleen maar nog liever gebruikt. Het is dan ook zeker goed om hiernaar te kijken wanneer je iets nieuws wil hebben.
Waar vind je ze?

De vraag die dan natuurlijk als eerst in je opkomt is waar je een goede custom scooter kan vinden. Dit is eigenlijk heel simpel. Daarvoor ga je natuurlijk naar de specialist. Die specialist is Fast Furious Scooters scooterwinkel. De hoeveelheid scooters die je daar vindt die zijn aan te passen is enorm groot. Zo kan je dus ook het merk rijden waar jij je goed bij voelt. Maar dan wel op een manier die past bij jou. Je ontdekt op deze plek hoe je dat dan aanpakt om er optimaal plezier van te hebben als je samenstelt.
De scooter van je wensen

Je begint altijd bij de scooter. Je stelt hem weliswaar zelf samen, maar je begint bij een standaardmodel van een fabrikant. Dit kan bijvoorbeeld een Vespa of een Piaggio zijn. Dit zijn merken waar je veel mee kan. Dat je begint bij de standaard zegt niet veel, want dit zal niet lang zo blijven. Je kijkt vooral naar de kleur. Daarna ga je namelijk allerlei dingen doen waardoor je de scooter nog meer verandert naar een voertuig dat helemaal op maat gemaakt is voor jou. Dit doe je door de volgende stappen te nemen als bouwer.
Allerlei elementen vervangen

Je kan de basis al snel loslaten als je eenmaal aan de slag gaat. Allerlei standaardelementen en onderdelen van de scooters zijn te vervangen door een customelement of onderdeel. Dit kan van iets kleins als een achterdragen tot iets groots zoals de voorkap. Dit hangt deels af van het type scooter waar je mee werkt. Wel is het zo dat elk model zo zijn eigen unieke mogelijkheden kent en dat er altijd heel veel opties zijn. Met als gevolg dat je dus iets ontwikkelt wat niemand anders heeft. Dit moet ook altijd het uitgangspunt voor jou zijn.
De lampen naar jouw zin

Goede verlichting op een scooter is belangrijk. Dat betekent echter niet dat je er helemaal niks mee kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ledverlichting in allerlei vormen. Het kan in je koplamp en in je richtingaanwijzers. Het kan ook op allerlei andere plekken zoals onder de roosters. Zo kan je dus ook andere accenten leggen. Dat doe je ook door een keuze te maken tussen transparant, smoked of black voor je verlichting. Elke vorm heeft zo zijn eigen effect op de looks van je scooter. Dit maakt het ook extra interessant om toe te passen.
Eindeloos veel mogelijkheden verkennen

De mogelijkheden die er liggen met de scooters zijn eindeloos groot. Er zijn er zoveel dat dit niet even snel op deze plek allemaal aangegeven kan worden. Het is daarom vooral ook leuk om er zelf mee aan de slag te gaan. Wat je dan ontdekt is dat het wel heel leuk is om een eigen scooter te ontwerpen. Het wordt al snel een model dat niemand anders heeft waarmee je jezelf kan onderscheiden in de wereld. Dit is ook een belangrijke reden om voor het kopen van een custom scooter te kiezen. Doe dit daarom altijd.

Door admin