wimperextenionsVeel vrouwen hebben van zichzelf korte wimpers. Met mascara kun je wimpers niet alleen donkerder maken maar ook meer laten opvallen. Hierdoor worden je ogen mooier en krijg je een veel vrouwelijkere look.
Lange wimpers krijg je niet echt van mascara ook al beloven veel fabrikanten het wel. Lange wimpers komen nog vrouwelijker en geven een glamour uitstraling.

Laat je wimpers verlengen

Met wimperextensions kun je op een eenvoudige manier je wimpers laten verlengen. Bij de one-by-one techniek worden elk wimperhaartje individueel voorzien van een langere wimper. Er wordt namelijk een nieuw synthetisch wimperhaartje aan je eigen wimperhaartje vastgelijmd met speciale wimperlijm.
Dit wordt door professionals gedaan in een zogeheten wimperextensions-salon. Heel goedkoop is het niet omdat er veel werk en tijd in gaat zitten. Een vrouw heeft gemiddeld 60 tot 80 wimperharen per oog. Stel je voor dat er aan een stuk of 50 haren stuk voor stuk een nieuw haartje gelijmd moet worden. Gemiddeld kost dat zo’n 2 uur tijd maar dan heb je er ook +/- 8 weken plezier van.
Wimperhaartjes vallen ook van nature uit en maken plaats voor nieuwe wimperharen. Hierdoor kan het zijn dat je wel eens een wimperhaar verliest waaraan een ‘extension’ was aangebracht. Niets aan de hand dus.

Variaties in Wimperextensions

Het dragen van wimperextensions is over het algemeen niet voelbaar tenzij je een extreme lengte hebt laten aanmeten. Ze zijn er in vele soorten en maten, van lang tot kort en van dik tot dun. Ook zijn er diverse vormen van de krul.

Wat kun je wel en niet met Wimperextensions

Met Wimperextensions kun je in principe alles van zwemmen tot hardlopen. Echter zijn er wel een paar dingen waar je wel rekening mee moet houden. Zo kun je beter niet in je ogen gaan wrijven. In de ogen wrijven in sowieso in het algemeen slecht maar kan ook leiden tot meer uitval van de wimpers. Dit wil je natuurlijk voorkomen.
Wat je ook niet kunt doen is make-up gebruiken op olie basis. Oliehoudende producten breken de wimperextensions lijm af waardoor je wimperextensions uitvallen.
Meer weten? Of ben je op zoek naar een Wimperextensions salon bij jou in de buurt?

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *