De iPhone 6 is eindelijk te koop in Nederland. De iPhone 6 is te verkrijgen in drie versies; een 32, 64 en 128 Gigabyte. Sinds de release van vorige maand gaat de iPhone 6 als warme broodjes over de toonbank. De smartphone uit de Apple stal is verkrijgbaar op de bekende websites zoals Typhone en Belsimpel.
NFC technologie
De iPhone 6 heeft NFC technologie. Betalingen kunnen met de NFC chip via de het nieuwe iPhone model worden gedaan. NFC technologie wordt bijvoorbeeld ook gehanteerd bij pinpassen.
iOS8
iOS 8 is het gebruikte besturingssysteem in de iPhone 6. iOS 8 is de opvolger van het iOS7 besturingssysteem. de apps Healthkit en Homekit zitten in het nieuwe besturingssysteem verwerkt. Om de gezondheid te controleren kan met Healthkit worden gebruikt. Apparaten in het huis kunnen worden bestuurd met Homekit.
Saffierglas
Geen saffierglas gaat tegen alle voorspellingen in maar de iPhone 6 komt niet beschikbaar met saffierglas. Door het saffierglas zou het scherm vele malen sterker worden. Het is extra sterk en is beter bestand tegen krassen. Het sterke glas is 3x zo sterk als het glas van de iPhone 5S.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *