Primark is in korte tijd een gigantische modeketen geworden. Ze breiden zich snel uit en de volgende plaats in Nederland waar men Primark kan bezoeken is Groningen. Primark Groningen zal snel zijn deuren openen en deze zal buitengewoon populair zijn.

Sinds de entree van Primark is er in Nederland veel veranderd. Vooral als het om mode gaat. Veel mensen kiezen vandaag de dag voor betaalbare kleding en het blijkt dat je ook voor weinig geld je leuk in het nieuw kunt steken. Bij Primark kun je goedkope kleding kopen, maar kleding dat van goede kwaliteit is.
Primark is populair en ook Primark in Groningen zal dat ongetwijfeld zijn. Dat blijkt ook wel uit het succes van de andere vestigingen en de hordes dagjesmensen die een bezoekje aan Primark beschouwen als een dagje uit. Het zijn overigens vooral jongeren die er een dagje uit van maken. Als je op een gemiddelde dag naar Primark gaat, dan zul je opmerken dat er vooral jongeren zijn te vinden. Zij hebben immers ook minder te besteden, maar willen ondanks hun krappe portemonnee er goed uit zien.
Webshop
Het opvallende is misschien dat Primark helemaal niet een eigen webshop heeft. Ze hebben wel enige tijd een proef gedaan met een webshop, maar dat is om onduidelijke reden afgeblazen. Naar verwachting zullen ze op termijn ook geen webshop beginnen, omdat niet positief zou zijn voor de eigen winkels. Als de webshop razend populair zou gaan worden heeft een eigen webshop nu eenmaal weinig zin.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *