Met de zomer op komst is het voor veel mannen belangrijk om de laatste trends te volgen. Maar wat zijn dan de laatste trends en vind je ze eigenlijk wel leuk? Het kan natuurlijk zomaar voorkomen dat het toch net niet je smaak is en dan voel je je wellicht niet prettig bij het dragen ervan. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Maar wat zijn nu de laatste trends dan voor komende zomer?

Goud en pailletten

Aankomende zomer wordt het uiteenlopend aan kleuren en materialen. Wit blijft natuurlijk altijd, maar ook pastelkleuren gaan het goed doen. En dan voornamelijk als eenheid, dus dezelfde kleur onder en boven. En goud en zilver komen ook weer terug. En niet alleen in de kleding. Ook versieringen met pailletten in zilver en goud zullen een veel gezien item worden. Voor mannen is het natuurlijk iets anders dan voor vrouwen, maar ook bij mannen t-shirts kom je allerlei versieren en prints tegen. Hoe drukker hoe beter lijken ze te denken. Niet iedereen zal ervan houden, maar met smaak valt niet te twisten dus het zal door iedereen anders ervaren worden.

Joggingbroeken

Een andere trend die je vaker tegen zult komen voor mannen zijn de joggingbroeken. Niet de joggingbroeken die hangen maar gewoon nette joggingbroeken met een goede pasvorm. Deze broeken zitten gewoon normaal en strakker langs de benen. Op deze manier zijn ze gewoon casual te dragen en ziet het er ook gewoon goed uit en niet net alsof je gaat hardlopen of sporten. Joggingbroeken voor mannen worden een trendy item deze zomer, maar ook hierbij is smaak toch wel een bepalende factor. Niet iedereen zal er klaar voor zijn om over te stappen op joggingbroeken.

Spijkerstof

Nog een grote zomertrend en wat zeker vaak voorbij zal komen is het dragen van spijkerstof. Spijker overhemden of spijkerjacks die op spijkerbroeken gedragen zullen worden. Van top tot teen in spijkergoed ziet er chic uit en zal een echte blikvanger zijn.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *