Deze week heeft Samsung helemaal uit het niets een nieuwe Samsung Galaxy S5 in Nederland uitgebracht. Het nieuwe toestel, genaamd Galaxy S5 Plus, is te zien op de productpagina van Samsung’s eigen website. Met de komst van de S5 Plus is het assortiment wederom uitgebreid, eerder bracht Samsung al een mini variant uit en een Kzoom.
Het nieuwe toestel betreft geen uitgebreide upgrade, het toestel lijkt sprekend op de Samsung Galaxy S5 maar intern is het één en ander aangepast. De Zuid-Koreaanse tech gigant heeft de Plus variant voorzien van een betere chipset waardoor de smartphone ondersteuning biedt voor het LTE Advanced netwerk (4G+).
De nieuwe smartphone is zonder aankondiging verschenen op de website van Samsung. In september werd er in een benchmark al wel een nieuw serienummer opgemerkt met een betere chipset van Samsung, maar hier is weinig ruchtbaarheid aan geschonken. De Samsung Galaxy S5 Plus is uitgerust met een snellere Snapdragon 805 chip die ondersteuning biedt voor het 4G+ netwerk. Wilt een Glaxy s5 bestellen? Kijk dan op http://www.samsunggalaxys5aanbieding.nl/
4G+ wordt op dit moment in Nederland alleen aangeboden door de providers KPN en Vodafone. T-Mobile is nog bezig met de uitrol van het standaard 4G netwerk maar in de gebieden waar 4G al is komt straks 4G Max van T-Mobile. De chipset is de enige verbetering aan de Samsung Galaxy S5 Plus, de resterende specificaties blijven gelijk aan het vlaggenschip van Samsung.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *