Het lijkt erop dat de iPhone 6s een nieuwe behuizing krijgt. Het aankomende toestel krijgt een behuizing van hetzelfde aluminium uit de 7000-serie zoals gebruikt is bij de Apple Watch Sport. Er komt naar alle waarschijnlijkheid weer een model met slechts 16GB interne opslagruimte. Deze twee geruchten over de aankomende generatie iPhone 6s hebben meer waarheidsgehalte gekregen de afgelopen dagen. Wie een iPhone 6s met abonnement wil bestellen zal nog wel even geduld moeten hebben, het toestel is pas vanaf eind september te verkrijgen.

Geen ‘Bendgate’ meer bij iPhone 6s

Afgelopen jaar kreeg Apple ontzettend veel klachten binnen over een verbogen iPhone 6, ook wel bekend als #Bendgate. Om bij de nieuwe generatie het buigen tegen te gaan wil Apple de iPhone 6s robuuster maken. Dit is al min of meer bevestigd door uitspraken van Catcher Technologies, Apple’s toeleverancier van de behuizing. CEO Allen Horng van het Taiwanese bedrijf heeft al een positieve boost voorspeld voor het tweede helft van het jaar. Hieruit kunnen we concluderen dat het bedrijf een grote nieuwe order heeft gekregen van Apple.
Toen CEO Allem Horng gevraagd werd naar een nieuw smartphone project van een van zijn klanten had hij het over een bijzondere oppervlaktebehandeling voor een harder aluminium materiaal. Het klinkt veel naar het aluminium uit de 7000-serie dat ook gebruikt is bij de Apple Watch Sport. Deze behuizing is volgens Apple zestig procent harder dan gewoon aluminium. Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple dit aluminium wil gaan gebruiken voor de behuizing van iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

16GB blijft instapmodel van iPhone 6s

Afgelopen week heeft marketing-baas Phill Schiller een uitspraak gedaan waar we op uit kunnen maken dat de iPhone 6s wederom met 16GB opslag komt als instapmodel. Met Apple-blogger John Gruber werd een discussie gestart omtrent de interne opslagcapaciteit
Dat de iPhone 6s ook weer als model met 16 GB opslag komt, zou je kunnen opmaken uit de uitspraken van Apple’s marketing-baas Phil Schiller. Hij verdedigde het kleinste model in een interview met Apple-blogger John Gruber. ‘Wij geloven er steeds meer in dat wanneer iCloud gebruikt wordt voor documenten, foto’s en video’s, ook de meest prijsbewuste consumenten minder opslagcapaciteit op hun iPhone nodig hebben’, zo de argumentatie van Schiller. Een beter bewijs dat Apple een 16 GB-model blijft aanbieden, kunnen we eigenlijk niet krijgen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *