Een wegwerp taartdoos!
Een lekkere taart gebakken? Een leuk klusje en degene die de taart in ontvangst mag nemen is er vast heel erg blij mee! Alleen nu zit je toch een klein beetje met een probleem: hoe ga je je taart meenemen naar het adres van de jarige job? Je wikkelt de taart in aluminium folie in, zonde hij deukt helemaal in! De taart weggeven in je taartblik is ook niet zo handig, je komt pas over een paar weken weer op bezoek. In de tussentijd wil je echt nog wel eens een taart bakken… Onhandig! Dat gaat je geen tweede keer gebeuren. Snel eventjes opzoek naar een goede oplossing. De oplossing heb je snel gevonden: een taartdoos van Daily Style. Daily Style is een webshop waar je terecht kunt voor alles wat nodig is voor feestjes en partijen, een taartdoos kan in dat assortiment niet ontbreken! Je bestelt een paar taartdozen, een paar verschillende, voor de variatie.
De volgende taart?
De volgende keer dat je een taart bakt voor iemand zijn er helemaal geen problemen: je loopt naar de kast en je haalt er een taartdoos uit van Daily Style. Zo heb je ineens een ontzettend leuk cadeau! De wegwerptaartdozen maken het handig om de taart te vervoeren, en je hoeft nooit meer te wachten totdat je je bakblik weer terug krijgt!
 
Daily Style is een Nederlandse webshop die alles verkoopt voor feestjes en partijen. Bestel je bij Daily Style dan wordt je bestelling al binnen twee tot drie werkdagen thuisbezorgd! En Daily Style verzendt al bij een bestelling van 3 euro! Wil je de producten toch liever eerst eventjes zien voordat je ze koopt? Breng dan eens een bezoekje aan de 1 van de vier fysieke winkels van Daily Style. Deze winkels vind je in Almere en Amsterdam!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *