Het bereiken van de juiste mensen, op het juiste moment op de juiste plek. Veel bedrijven zijn opzoek naar de holy grail wat betreft communicatie. Stel u heeft een groot bedrijf en u wilt een nieuwe missie delen met uw medewerkers zonder al te veel tijd er in te hoeven steken. Dit zou u digitaal over kunnen brengen via een plasmascherm. Door middel van Qyn narrowcasting oplossingen is het mogelijk om nieuws op het perfecte moment te delen. Narrowcasting is het doelgericht communiceren via hoogwaardige schermen. Niet alleen communicatie naar klanten is belangrijk maar ook interne communicatie. Wat dacht u van het overbrengen van nieuws over het bedrijf of het vertonen van Tweets omtrent een trending onderwerp wat aan het bedrijf gerelateerd is. Het is niet alleen voor uw medewerkers handig maar ook voor bezoekers die bij uw bedrijf langskomen. Doordat ze informatie op het scherm kunnen lezen zijn ze afgeleid tijdens het wachten waardoor het minder erg is.
 

In de winkel

Het belangrijkste moment voor een winkeleigenaar is het moment wanneer er klanten in de winkel zijn. Op dat moment is het belangrijk om de aandacht van de klant binnen de winkel te houden. Maar op dat specifieke moment kan het soms ook té druk worden waardoor er te weinig medewerkers beschikbaar zijn. Hoe pak je dit slim aan? Een mogelijke oplossing is een touchscreen te plaatsen waarbij klanten zelf extra informatie kunnen opzoeken. Als laatste redmiddel zullen ze dan contact opnemen met een medewerker. Door goede content aan te bieden op het touchscreen zijn in veel gevallen medewerkers zelfs overbodig. In deze tijd kan een medewerker een andere klant die wel hulp nodig heeft te woord staan.
 

Laat narrowcasting voor u verzorgen

Narrowcasting is niet iets wat je bij de lokale ICT winkel even koopt. Er gaat een hoop aan vooraf zoals vooronderzoek. Wat wil ik mijn klanten laten zien? Moet er productinformatie op het scherm komen of moeten ze simpel weg iets kunnen kopen? Hoe presenteer je dit op een scherm en hoe vaak moet je wissel van informatie? Hetzelfde geld voor het onderliggende Content Management Systeem.(CMS) Om hier goed mee overweg te kunnen is expertise benodigd. Gespecialiseerde bedrijven zoals QYN kunnen u hierbij van dienst zijn. Zij regelen alles voor u van a tot z en betrekken u bij het gehele proces. Dit alles om voor u een zo hoog mogelijke conversie te genereren.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *