Als je gezegend bent met een wat grotere buste dan denk je al snel dat er voor jou helemaal geen leuke bh,s te vinden zijn. Gelukkig is hier helemaal niets van waar. Er is namelijk heel veel keuze in bh,s voor vrouwen met een wat grotere cupmaat.
Bij grotere cupmaten moet je denken aan een D tot en met een G of een cupmaat H. Bij een wat grotere cupmaat is een goede ondersteuning van de borsten nog belangrijker dan normaal. Een grote cupmaat zorgt namelijk vaak voor rugklachten. Meestal zijn de bh bandjes ook wat breder van stuk dan bij een normale bh, wat zorgt voor een hoger draagcomfort.

Goede ondersteuning is extra belangrijk bij een grotere cupmaat

Heb je een wat grotere cupmaat dan moet je een bh zoeken die extra goede ondersteuning biedt. Wil je de buste optisch wat kleiner laten lijken kies dan voor een mooie minimizer bh. Deze bh is verkrijgbaar in grotere cupmaten en drukt de borsten voorzichtig wat dichter tegen het lichaam. Zo lijken je borsten iets kleiner. Deze bh is een goed voorbeeld van een bh met een grotere cupmaat. De minimizer bh is in verschillende maten kleuren en dessins leverbaar. Dat geldt overigens ook voor alle andere bh,s met een grotere cupmaat.

Meten is weten

Als je een grote cupmaat bh wil gaan kopen is het belangrijk om de borstomvang goed op te meten. Op deze manier kom je precies te weten wat de omvang je buste is en cupmaat je dus nodig hebt. Bij een bh met grotere cupmaat moet je vooral opletten dat je borsten goed in de cups passen. De borsten mogen niet onder de rand uitkomen want dan heb je echt een grotere cupmaat nodig. Meten is weten in dit geval en kom je er alleen niet uit vraag dan om advies.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *