Voor mannen verandert net als voor vrouwen het modebeeld veelal. We zien de laatste tijd dat mannen vaak simpele maar mooie stijlvolle outfits aan mogen. Een simpele outfit hoeft niet perse saai te zijn natuurlijk! Het is dan juist de uitdaging om deze outfit te stijlen met bijvoorbeeld een mooie Meistersinger of een mooi paar schoenen. Wat we wel veel zien zijn gekleurde jassen. Waar het vroeger meer zwarte jassen waren, zien we nu steeds meer kleur in de jassen terugkomen. Daarnaast zien we de militaire kledingstijl steeds meer in het modebeeld verschijnen. Dit geeft een stoere en mooie uitstraling aan een outfit. Er komt steeds meer kleding op de markt die de bekende camouflagekleuren erin verwerkt heeft. Het is trouwens voor zowel mannen als voor vrouwen in de mode dus jij als vrouw mag er ook zeker in lopen.
Horloge wordt steeds belangrijker
We zien in de laatste modetrends dat het horloge, zoals een horloge van Meistersinger steeds belangrijker wordt in het modebeeld. Zo zien we dat er bijvoorbeeld steeds meer horloges voor vrouwen op de markt komen, waar vroeger het horloge vooral iets voor mannen was en iets functioneels, wordt een Meistersinger nu een waar modeaccessoire. Om deze reden zien we ook steeds meer variatie op het gebied van horloges ontstaan, er komen gave nieuwe horloges zoals verschillende soorten smartwatches op de markt.
Stoffen combineren
Wat we ook steeds meer zien in de mode, is dat er stoffen gecombineerd worden met elkaar in een kledingstuk. Door juist een rustigere structruur te gebruiken met rustige stoffen kunnen er wel meerdere stoffen met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast zien we ook dat sportkleding steeds meer in het modebeeld verschijnt. Je kan nu prima met een jogginbroek boodschappen doen zonder raar aangekeken te worden. Natuurlijk worden er wel mode sportkleding ontworpen die iets minder baggy is dan de gemiddelde sportkleding, maar dan nog een leuk modebeeld. Weet jij al op welke trend je gaat inhaken?

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *