De komende tijd zien we weer veel veranderingen op modegebied langskomen. Allereerst zien we dat kleding steeds minder per seizoen heel anders wordt. Het wordt minder seizoensgebonden dan vroeger. Veel van de kleding kan elk moment van het jaar gedragen worden tegenwoordig. Verder zien we dat jassen steeds warmer worden voor de koude winters. Daarnaast zien we de leren dikke motor jassen in de mode komen deze winter. Wat we verder zien is dat de broeken steeds wijder en korter worden de komende tijd en dat de rokken juist langer worden, tot aan de enkels, net als de broeken.
Horloges komen weer meer in de mode
Horloges komen de komende tijd steeds meer in mode zoals van horlogemerk Oris. Horloges worden steeds meer een eyecatcher van je outfit en maken de outfit echt af. Vroeger waren horloges meer iets functioneels, maar tegenwoordig worden ze steeds meer als sieraden gedragen. Ook worden horloges steeds vaker met armbanden gecombineerd. Kleding wordt steeds neutraler, maar wordt gemaakt met opvallende accessoires zoals dus het Oris horloge.
Kleuren en materialen
De kleuren die in de mode zijn, zijn in de basis wit, grijs, zwart en bruin uiteraard. De opvallende kleuren die deze winter in de mode komen zijn roze, groen, okergeel, donkerrood en roze. Decoratie stofjes komen ook steeds meer in de mode, denk aan dieren printen en schotse ruitjes. Als we naar stofjes kijken zien we veel kant terugkomen, maar daarnaast ook fijne materialen zoals wol. De schoenen mogen met hoge hakken zijn zodat ze lekker opvallen. We zien daarnaast veel schoenen versierd met metaal en strass steentjes. Laarzen zijn er in alle soorten en maten te vinden, van tot over de knie tot heel kort. Weet jij al welke trend jouw favoriet is? Waar ga jij deze winter voor? Bereid je alvast voor en ben eerder dan de rest met de aankomende trends!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *