Meubel reinigen

Wilt u uw meubel reinigen maar weet u niet waar u moet zoeken? Dan is dit uw geluksdag: u heeft in Schoonmaakservice R. de Jong een specialist met expertise gevonden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van meubel reinigen en weten precies hoe dit proces in zijn werk gaat. Of uw meubel nu vervuild is of beschadigd is: we zijn van alle markten thuis.
 
Naast particulieren hebben wij ook meubels gereinigd voor bijvoorbeeld scholen, kantoorpanden en zorgcentra. U kunt een meubel, maar ook meerdere meubels door ons laten reinigen. We zorgen er voor dat uw meubel(s) er weer als nieuw uit zien en we zetten ons te allen tijde maximaal in. Als u uw meubel wilt laten reinigen kunt u gerust contact met ons opnemen.
 

Onze methode

De methode die wij handhaven tijdens het meubel reinigen i de sproei-extractie methode. Naast het sproeien brengen we een extra beschermende laag aan op uw meubel, zodat eventuele toekomstige vervuiling eenvoudig verwijderd kan worden. We voeren onze werkzaamheden uit met een oog op de toekomst: als u uw meubels laat reinigen door Schoonmaakservice R. de Jong kunt u nog jaren genieten van schone meubels.
 

Onze schoonmaakservice

Bij Schoonmaakservice R. de Jong staan een aantal kernwaarden centraal: professionaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid. Door ons kleine werkveld zijn we lokaal betrokken, en dit brengt ons dicht bij onze klanten. Dit zorgt voor een persoonlijke en natuurlijke samenwerking, en dat zorgt weer voor succesvolle eindresultaten. We maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en gereedschappen, zodat u te allen tijde verzekerd bent van vakwerk. Onze medewerkers hebben veel ervaring op zak en bekijken iedere situatie individueel, zodat voor iedere situatie de juiste oplossing gevonden wordt.
 
Verder zijn wij een duurzaam bedrijf: we denken aan de toekomst en dragen ons steentje bij aan een groenere wereld.
 
Wilt u uw meubel laten reinigen, of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *