Bij Meride bent u aan het juiste adres als het om uitvaartverzorging gaat. Meride heeft zeer ervaren uitvaartverzorgers die u een passend advies kunnen geven welke volledig aansluit bij uw wensen. Alle mogelijkheden worden in kaart gebracht zodat u in alle vrijheid kunt kiezen waar uw wens naar uitgaat.

Kernwaarden Meride

De kernwaarden van Meride zijn dat zij 24 uur per dag en 7 dag en per week voor u bereikbaar is. Uw wensen staan centraal. Meride is een professionele organisatie die met zeer ervaren uitvaartverzorgers werkt. Bent u op zoek naar een kleinschalige en persoonlijke begeleiding bij uw uitvaart, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Zoekt u ondersteuning in alle facetten die bij een goed geregelde uitvaart komen kijken? Wij staan u bij door uw uitvaart van A tot Z goed te regelen. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om een eenvoudige uitvaart maar ook voor een zeer exclusieve uitvaart. Met ons kunt u alle kanten op.
meride

Uitvaartverzekering

Meride verkoopt geen uitvaartverzekeringen maar verzorgt enkel de uitvaart. Wel kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, of het nu gaat om een begrafenis of crematie.

Groot netwerk

Merde heeft een groot netwerk en langlopende contacten bij begraafplaatsen, crematoria, kerken en andere organisaties. Hierdoor is zij goed geïnformeerd over de mogelijkheden, rituelen en geloofsrichtingen.

meride-roosMedewerkers

Alle medewerkers beschikken over ruimte ervaring en erkende vakdiploma’s. Naast kennis hebben zij ook passie voor hun werk en steunen mensen in een moeilijke periode. Hierdoor geeft u al uw zorgen uit handen en kunt u er op vertrouwen dat alles goed komt.

Mogelijkheden en kosten

Wilt u weten wat Meride voor u kan betekenen en wat uw uitvaart kan gaan kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Bel hiervoor 085-40.18.123.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *