Waarom matten op maat belangrijk zijn

Er is niets zo vervelend als een mat die niet goed in de entree past. Te klein is niet goed omdat men dan naast de mat kan lopen en daardoor verliest de droogloopmat of schoonloopmat de werking. Te groot is ook niet goed omdat men hierover kan struikelen en omdat de mat dan vaak niet goed blijft liggen. Matten op maat zijn erg belangrijk voor een mooie entree.
 

Matten op maat laten maken en snijden

Om ervoor te zorgen dat de mat altijd past bij de entree van het bedrijf waar de droogloopmat ligt, is het belangrijk dat de mat precies op maat gesneden wordt. Schakel hiervoor een specialist in. Deze mattenspecialist weet goed welke mat geschikt is voor de klus zodat er zoveel mogelijk vuil en vocht opgevangen wordt. De keuze kan dan gemaakt worden uit een droogloopmat, schoonloopmat, scrapermat of een logomat.
Met name schoonloopmatten zijn hiervoor ideaal doordat ze zich gemakkelijk laten snijden om in elke uitsparing te passen. Van een ronde kolom of een moeilijk hoekje.
Als het gaat om zaken doen, dan is de eerste indruk zeer belangrijk. Zowel persoonlijk in je overkomen als ook de indruk die je achterlaat met je bedrijfspand. Een schone, verzorgde en hygiënische entree is dan belangrijk. Daar dragen matten op maat aan bij.

Door 02rick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *