Bent u van plan om het haar een andere look te geven? Lees hier de top 5 haartrends bij mannen op dit moment. Kies het kapsel en ga ermee naar de kapper Amsterdam.
 

Top vijf mannenkapsels

 
 
De pompadour nieuwe stijl is een samenvoeging tussen een strak kapsel en een natuurlijk kapsel. Iets wat een absolute trend is. De nieuwe Pompadour heeft nog een natuurlijke look maar de kuif is minde strak. Voor de styling worden andere soort producten gebruikt.
 
Een natuurlijk kapsel met veel textuur. Deze haardracht is al langere tijd in opkomst maar toch is te merken dat veel mannen moeilijk het strakke kapsels los kunnen laten. Neem een foto mee en vraag om veel structuur aan te brengen in het haar voor veel beweging. Dit doet de kapper door er laagjes in de knippen of snijden.
 
Het derde kapsel dat een trend is onder mannen is het Fury kapsel. Brad Pitt heeft dit kapsel in populariteit doen toenemen door zijn hoofdrol in de film Fury. Het haar wordt opgeschoren aan de zijkanten en achterkant. Bovenop het hoofd loopt het haar strak naar achter en zit er een vloeiende lijn tussen het lange en kort geschoren haar.
 

Kapper Amsterdam knipt uw kapsel naar wens

Een undercut kapsel is op dit moment ook ongekend populair. De kapsels komen in diverse vormen voor en er bestaan allerlei varianten op. Bij een undercut sluiten de zijkanten niet aan op de bovenkant. Kapper leren dat het haar altijd moet aansluiten. Dat is belangrijk bij het kapsel. Bij een undercut is dit dus niet de bedoeling. Zoek daarom een kapper zoals kapper Amsterdam die het aandurft om de speciale techniek te gebruiken.
 
De laatste trend op het gebied van kapsels zijn de Afro kapsels. Jonge mannen met kroeshaar dragen het haar steeds groter met grotere ronde afrokapsels.
 
Zou u graag een van de kapsels nemen volgens de laatste trends? Neem een bezoekje aan de beste kapper Amsterdam en laat uw haar weer stralen zo voor de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *