Deze heerlijke frisse mannen shampoo is de beste keus voor de hedendaagse moderne man. Dankzij de combinatie van shea butter en zwarte quinoa profiteert u van ontgifting en grondige reiniging van vuil en talg op uw hoofd. De KERAVIS PROTEINEN houden daarnaast uw haren sterk en gezond en dat is duidelijk te zien.

Scaramouche and Fandango

Scaramouche and Fandango is een nieuw opkomend merk uit Engeland die zich volledig richt op de hedendaagse man die niet schaamt om er goed en verzorgd uit te zien. Daarom is er geheel nieuwe lijn opgericht onderverdeeld producten die mannen het vaakst gebruiken, waaronder een face scrub, men conditioner, men shaving cream, travel bags, eau de toilette voor mannen en body wash.

Gratis verzending

DMA-Fashionshop is een online winkel gespecialiseerd in natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn wij parter van INIKA mineral make up producten. Dit zijn 100% biologische producten zonder toevoeging van chemicaliën. De beste keus voor vrouwen met een (huid) allergie. Wij hanteren GEEN VERZENDKOSTEN in Nederland en betalen kan veilig met iDeal.
 
 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *