Wie denkt dat accessoires alleen voor vrouwen zijn, heeft het mis. Mannen accessoires zijn tegenwoordig onmisbaar, maar worden helaas nog vaak vergeten. En dat is jammer, want accessoires kunnen uw outfit nét dat beetje extra geven.
Heren accessoires zijn een makkelijk hulpmiddel om uw outfit compleet te maken. Van tassen tot sieraden en hoeden, elk accessoire heeft zo zijn charme. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt met het accessoire, en dat het prettig zit of draagt. Als u een heren accessoire koopt, kies dan voor een kleur die u bij verschillende outfits kunt dragen. Het is belangrijk dat de kleur van het accessoire past bij de rest van je kleding.

Horloges


Een van de belangrijkste heren accessoires is het horloge. Smal en verfijnd, of juist mannelijk een groot: horloges zijn er in alle soorten en maten. Horloges worden vaak als pronkstuk gezien, u kunt er dan ook voor kiezen om één duurder exemplaar aan te schaffen. Let er wel op dat dit horloge bij elke outfit moet kunnen passen. U kunt natuurlijk ook meerdere (goedkopere) horloges kopen, zodat u nog wat kunt afwisselen.

Tassen

De tas is voor een man minder belangrijk dan voor een vrouw, maar toch kunnen tassen erg handig zijn. Een tas kan de outfit helemaal af maken. Het is namelijk niet alleen niet alleen praktisch een voorwerp om al je spullen in mee te nemen, maar ook leuke accessoire die je outfit compleet maakt. De tas is een waar mode item waardoor tassen bestaan in alle soorten, kleuren, stoffen en maten. Voor een zakelijke look kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een keurige aktetas, of ga voor een ruige look en koop een grovere, leren exemplaar.

Sieraden

Hoewel mannen beduidend minder vaak sieraden dragen dan vrouwen, is dit toch ook een heren accessoire die u steeds vaker voorbij zult zijn komen. Armbanden, ringen en kettingen: ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Of u nu kiest voor één verfijnd sieraad of opvallend accessoire, of dat u meerdere sieraden met elkaar combineert: sieraden maken elke outfit af. Let er wel op niet teveel sieraden door elkaar te dragen, en dat de sieraden onderling ook met elkaar matchen.

Hoeden

Wie denkt dat hoeden ouderwets zijn, heeft het goed mis. Een hoed kan op veel manieren gedragen worden, van chique tot speels. In een land waar het vaak regent is een hoed ideaal, het houdt uw haar draag en ziet er ook nog eens fashionable uit.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *