Het verkopen van je huis kan een lang en lastig proces staan. Het kan ook soms frustrerend zijn en ook veel tijd in beslag nemen. Dit in je eentje proberen te doen is bijna onmogelijk en kost een hele hoop energie. Makelaar Nijkerk kan je hier gelukkig bij helpen. Zij naast dat zij je huis verkopen, bieden zij als het ware een totaalpakket. Lees snel verder over hoe zij, jouw kunnen helpen in het proces van de verkoop.
 

Makelaar Nijkerk begint eerst met het taxeren van jouw huis

Voordat een huis verkocht kan worden, moet de waarde bepaald zijn. De makelaar zal dan ook bij jou thuis langs komen om een gesprekje aan te gaan. Hij zal dan de woning bezichtigen en dan een waarde voorstel uit brengen. Dit gesprek en de bepaling zullen allemaal gratis en vrijblijvend zijn. Wanneer de makelaar langs komt, zal je nog niet meteen vast zitten aan de makelaar. Je kan na afloop nog even rustig nadenken over het vervolg stappen. Dit geeft het hele proces niet zo’n gedwongen gevoel. Met het verkopen van je huis moet je immers geen haast hebben.
 

Makelaar Nijkerk brengt jouw huis op de markt en regelt de rest

Uit de bezichtiging is er natuurlijk een waardebepaling vastgesteld. Uit deze bepaling komt er een bedrag waarvoor het huis op de markt zal komen. Dit zal de makelaar dan ook voor je doen. Vervolgens wordt je uitgenodigd op gesprek om een promotiemix te kiezen. De makelaar zal verschillende promotie middelen uit leggen waar je uit kan kiezen. Deze promotie middelen zijn bedoeld om jouw huis aantrekkelijker te maken binnen de markt. Dit wordt overigens aangeboden in pakketten en je hebt zelf de controle over welk pakket wordt gekozen. Verder worden de bezichtigingen die hier uit voort vloeien ook door de makelaar geregeld en afgehandeld.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *