Een huisverkopen is in de huizenmarkt soms erg lastig. Sommige huizen staan er voor een lange periode te koop, en sommige zijn vrij snel verkocht. Je kan het proberen zelf je huis te verkopen maar dit blijkt erg lastig te zijn. Makelaar Ede is er om te helpen! Zij kunnen jou helpen met het verkopen van je huis, en meer. Lees snel verder hoe ze jou kunnen helpen.
 

Makelaar Ede helpt bij de waardebepaling en verkoop van jouw huis

Voordat je jouw huis gaat verkopen, is het erg belangrijk om een waardebepaling uit te laten voeren. Zo weet je precies wat je voor je huis kan vragen, en wat je ongeveer zal krijgen. De meeste makelaars doen het echter wel zo dat wanneer je waardebepaling laat uitvoeren, dat je meteen aan hun vast zit. Bij deze makelaar is dat niet zo! Je kan geheel gratis en vrijblijvend de bepaling laten uitvoeren. Vervolgens zullen ze een advies geven over hoe je jouw huis het beste kunt verkopen.
 

Makelaar Ede helpt bij de verkoop van jouw huis

Voordat jouw huis op de markt gezet kan worden, zal er eerst een gesprek plaats vinden. Dit gesprek is wederom vrijblijvend en je kan je altijd terug trekken wanneer je het niet ziet zitten. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de verwachtingen van beide kanten. Zo wordt er gekeken naar wat jij als verkoper wilt, de verwachtingen vanuit de markt. Verder zal er gekeken worden naar welke promotiemiddelen er gebruikt zullen worden. De makelaar zal voor leggen welk middel, welk resultaat geeft. Vervolgens is het aan jou om te kiezen welke je het beste bij je huis vind passen. Op die manier heb je zelf ook controle in het proces en dat geeft wel een fijn gevoel. Het gaat immers over je huis, wat natuurlijk erg waardevol is.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *