Wil je een webwinkel beginnen? Er zijn diverse mogelijkheden om deze te starten. Een van deze opties is via Magento. Magento is een Open Source e-commerce en op dit moment een van de populairste webshopsystemen. Magento biedt je een volledig pakket voor het opzetten van je webwinkel. Denk hierbij aan voorraadbeheer, betaalmogelijkheden, factureren, enzovoort.

Waarom Magento hosting?

Wil je een webwinkel opzetten via Magento, dan zal je een domeinnaam moeten aanmaken. Dit is het adres dat naar de locatie van je webwinkel verwijst. Maar je hebt niet alleen een domeinnaam nodig, maar ook een Magento hosting. Door middel van een hosting zet jij je webwinkel online. Hierdoor kan iedereen jouw webshop via het internet bereiken. Ook bij het aanmaken van alleen een e-mailadres heb je een hosting nodig.

Kijk niet alleen naar de prijs

Wanneer je opzoek bent naar een hosting pakket, is het raadzaam om je niet blind te staren op de prijs. Kijk vooral naar je persoonlijke voorkeuren en naar de mogelijkheden van de hosting. Kan er gemakkelijk uitgebreid worden als je meer ruimte of dataverkeer nodig hebt? Wat is de reactietijd bij problemen? Het is namelijk belangrijk dat je Magento hosting zoekt die goede ondersteuning biedt, zodat je webwinkel zo goed mogelijk functioneert. Een andere tip is om je van tevoren even verdiepen in Magento, indien je nog geen kennis hebt. Het vereist namelijk nog wel enige technische kennis.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *