Magazijninrichting

De ruimte in uw magazijn kost geld, en daarom is het erg belangrijk dat deze ruimte optimaal benut wordt. Veel mensen willen het optimaliseren van de magazijnruimte nog wel eens onderschatten: in de praktijk blijkt het vaak moeilijker te zijn dan initieel gedacht werd. Bij FGN Magazijnsystemen zijn we gespecialiseerd in het optimaal benutten van uw magazijnruimte: een goede magazijninrichting kan op den duur veel tijd en geld besparen.
 
We leveren verschillende producten die u kunnen helpen bij het optimalisatieproces. Voorbeelden hiervan zijn statische en automatische systemen, maar ook bijvoorbeeld paternosters en verdiepingsvloeren.
 
Onze medewerkers zijn ervaren en hebben dagelijks te maken met complexe logistieke vraagstukken. We hebben in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan. U kunt er dus op vertrouwen dat we een oplossing zullen vinden voor uw situatie.
 

Werkwijze

We beseffen ons dat ieder magazijn uniek is, en dat daarom ook voor iedere situatie een ander systeem vereist is. We komen graag eens langs bij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u advies op maat geven. We verplaatsen ons altijd in onze klanten en beschikken over een groot meedenkend vermogen.
 

Aanbod

Ons assortiment is groot en uitgebreid. Puur omdat alle magazijnen een andere oplossing vereisen. U kunt ons volledige aanbod eenvoudig bekijken op onze website. Een goed voorbeeld van een vernieuwend, logistiek systeem is de verrijdbare legbord- en palletstelling. Dit systeem combineert statische magazijnstellingen met geavanceerde transportsystemen. Een van de gevolgen hiervan is dat er een stuk minder gangpaden nodig zijn. Dit levert u op termijn ruimte, volume, tijd en geld op. Een goed hulpmiddel dus als u uw magazijninrichting wilt verbeteren!
 

FGN Magazijnsystemen

Bij FGN Magazijnsystemen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief materiaal. Daarnaast voldoen al onze systemen aan de Europese normen en wetgevingen. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.
 
Bent u geïnteresseerd in een gesprek of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *