In het voormalige raadshuis van Lindschoten vindt u tegenwoordig een prachtig restaurant. De naam van dit restaurant laat zich hierbij dus gemakkelijk raden. Wij vertellen over onszelf niet teveel en vinden dat u het eerst moet ontdekken, voordat u een mening kunt geven. Kom daarom genieten van een lekkere lunch Woerden en ontdek het heerlijke uitgebreide menu. Maar ook voor heerlijke avondeten kunt u bij ons genieten van de lekkerste gerechten. Ons restaurant staat onder leiding van twee mensen: aan de ene kant hebben we onze chef-kok die eigenlijk achter de schermen alles regelt. Aan de andere kant hebben we onze gastvrouw Anne die alles voor de schermen regelt en met haar jarenlange ervaring als gastvrouw, heet ze u elke keer weer een hartelijk welkom.

Geniet van een heerlijke lunch woerden

Onze chef-kok zorgt elke keer weer voor de lekkerste lunch Woerden. Met zijn jarenlange ervaring in de keuken en ook in de keuken van ons heeft hij een Michelinster verdient. Deze is hem echt gegund en daarmee zeker onderscheidend ten opzichte van concurrerende restaurants. Onze chef- kok heeft zich al velen jaren laten zien als echte topper binnen de keuken. Velen mensen zijn verrast door zijn lekker kookkunsten en lekkere lunchgerechten. U kunt naast een heerlijke avondmaal ook heerlijk lunchen bij ons. Maar ook dit is weer een exclusieve, bijzondere lunch die je niet overal kunt krijgen. Ons restaurant in woerden ligt net naast Linschoten en daardoor kunt u voor een goede lunch altijd bij ons terecht.

Kom gezellig langs!

Kom een keer gezellig langs bij lunch Woerden en laat u verwennen door het bijzondere assortiment. Reserveer bij ons eenvoudig online. Zo bent u altijd verzekerd van een plekje bij ons in het restaurant. Ook voor de lunch is het aan te raden te reserveren. Ook is het mogelijk om als een groep te reserveren.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *