Wij leveren voor u de beste Lijsten op maat. Daarbij de topleverancier voor lijsten en totaalconcepten van wanddecoratie. Naast veel standaard maten maken en leveren we ook lijsten voor u op maat gemaakt. Daarbij in staat om iedere maat af te leveren.

Genoeg keuze bij Lijsten op maat

Wij kunnen de Lijsten op maat produceren in elke gewenste kleur. Als we kijken naar het materiaal valt er te kiezen tussen aluminium of hout. De delen van de lijst zagen wij precies zo dat het werk perfect uitkomt. Ook zorgen we uiteraard ook voor dat het glas precies pas in de lijst valt. Onze productielocatie is in Montfoort. Daar werken we met de nieuwste materialen en machines. We werken samen met een team van vakbekwame medewerkers. Deze gaan dagelijks met grote zorg de mest uiteenlopende projecten aan. Bij lijsten die gemaakt zijn op maat kunt u wensen doorgeven via de telefoon of via een e-mail. Op die manier kunnen we direct aan de slag. Op werkdagen voor 14:00 besteld, betekent de volgende werkdag al in huis. Dit geld natuurlijk niet voor de lijsten die op maat zijn gemaakt. Deze moeten nog helemaal doorgesproken worden en gemaakt worden. maar degenen in de webshop zijn binnen een werkdag geleverd. Naast een zakelijke partner zijn we ook behulpzaam bij ander soortige projecten binnen deze serie. Natuurlijk hoort daar ook een goede afwerking bij.

Kwaliteit

Natuurlijk gaan we bij Lijsten op maat voor de ultiem te halen kwaliteit. U wilt bij zo’n project zeker weten dat het langere tijd meegaat en ook echt goed is. Ook de productie, afwerking, verpakking en logistieke verwerking. Uw order werken we af met grote zorgvuldigheid en veel kwaliteitscontroles. Zo kunnen we u garanderen dat het de beste kwaliteit is. We staan altijd voor u klaar, dus wilt u meer informatie, bel ons gerust.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *