Het horloge bestaat al jarenlang. Het allereerste horloge stamt uit 1735! Toen werd er door BlancPain het eerste horloge ontwikkeld. Dit horloge was ontwikkeld voor Caroline Murat, de koningin van Napels als verrassing voor haar. In 1860 startten verschillende horlogemerken zoals Tag Heuer en Chopard. Nog een leuk horloge feitje is dat een batterij er maar maximaal drie jaar in mag zitten, omdat het horloge anders beschadigd kan worden. Vervang dus op tijd je horloge batterijtje voordat je horloge hierdoor kapot kan gaan of beschadigd kan worden!
Diverse Rado horloges
Van het merk Rado kan je diverse soorten horloges vinden. Het merk heeft een uitgebreide en diverse collectie horloges waar je uit kan kiezen. Als eerste biedt Rado de Centrix collectie aan. Deze bestaat uit horloges die een elegant en eigentijds karakter hebben waardoor je ze gemakkelijk kan herkennen. Een andere collectie die Rado aanbiedt is de Coupole collectie. Deze horloges hebben anders dan de Centrix collectie een leren band en krijgen hierdoor een klassieke uitstraling. Ben jij meer uit op een sportief horloge? Dan zijn horloges uit de Hyperchrome collectie misschien meer wat jij zoekt. Deze horloges hebben allemaal een sportief karakter en hierbij ook functies die hierbij passen. Denk bijvoorbeeld aan een datumaanduiding en een chrono grafische functie.
Strak design
Toch meer op zoek naar een horloge met een strak design? Dan is een horloge uit de Integral collectie een betere optie om te gaan kijken naar een horloge. Alle horloges uit deze collectie hebben bijzondere kenmerken, denk bijvoorbeeld aan een rechthoekige wijzerplaat. In de horlogebandjes zelf worden diverse kleuren en materialen verwerkt in deze collectie. Wil je graag een klassiek horloge in een nieuw jasje? Dan is de True lijn meer iets voor jou. Deze horloges zijn iets minder strak en parallel dan de meeste horloges van Rado. Bekijk de volledige collectie en kies jouw favorieten uit!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *