Nederlanders zijn echte kampeerliefhebbers. Elke vakantie trekken we er met z’n allen op uit met caravan of tent, op weg naar een camping in de buurt of juist ver weg elders in Europa. Het blijft echter wel een beetje behelpen, telkens op en neer lopen naar het toiletbouw of om de afwas te doen. Zeker als het regent is dat geen pretje!

Safaritent is net een luxe hotelkamer

Daarom is er de laatste jaren een belangrijke verandering te zien, want alhoewel onze liefde voor kamperen nog steeds even groot is verlangen we wel naar meer comfort. Een safaritent is wat dat betreft net een luxe hotelkamer. De trend van luxe camperen heeft zelfs een eigen naam gekregen: glamping. Het leuke hiervan is dat je in een mooie safaritent verblijft, maar dan wel op een camping. Je hebt dus wel de voordelen van het kamperen (lekker buiten en altijd wat te doen voor de kinderen) maar niet de nadelen.

Meerdere safaritenten plaatsen

De vraag naar meer luxe heeft meer en meer campingeigenaren ertoe aangezet om op hun terrein een of meerdere safaritenten te plaatsen. Het is een investering die zich snel weer terugbetaalt want een safaritent kan het hele seizoen blijven staan. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk om de juiste leverancier van safaritenten te kiezen want niet elke tent s even degelijk. En niemand zit te wachten op lekkende tenten en klagende campinggasten. Op die manier doet een safaritent afbreuk aan je goede naam.

Eerlijk Nederlands product

Gelukkig is er een leverancier in Nijkerk die zelf zijn eigen safaritenten maakt. Dus geen goedkope import maar een eerlijk Nederlands product dat door vakmensen wordt gemaakt. De constructie is hierdoor sterk genoeg om het Nederlandse klimaat te weerstaan en om in alle weersomstandigheden voldoende comfort te bieden. Wellicht zijn ze in aanschaf iets duurder dan de concurrent, maar op de lange termijn betaalt de investering zich terug in een langere levensduur en meer gebruiksgemak.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *